English

KOMMENDE UDSTILLINGER

JOHAN ROSENMUNTHE: HIDDEN IN PLAIN SIGHT

27. jan 18. mar 2018

På sin første store soloudstilling i København vender Johan Rosenmunthe blikket mod de genstande, som vi omgiver os med – og ikke mindst vores interaktion med dem. I kunstnerens optik er ting ikke bare døde artefakter, men beholdere for information, som aflejres i materien fx i form af DNA-rester eller lydbølger. Denne tese udfoldes i en række nye værker, der som en slags spekulativ arkæologi præsenterer og dissekerer hverdagsobjekter.

Læs mere

MATHIAS & MATHIAS: KÆRE

27. jan 18. mar 2018

Forholdet mellem lov og kunst udgør omdrejningspunktet i denne udstilling af kunstnerduoen Mathias & Mathias, der består af Mathias Toubro og Mathias Dyhr. På Overgadens 1. sal præsenterer de en totalinstallation, der anlægger forskellige blik på faktiske såvel som fiktive sager, hvor æstetiske domme fældes i en retssal. For hvordan bedømmer man kunst i juridisk forstand, og hvad sker der med juraens lovmæssighed i mødet med kunsten?

Læs mere

LEA GULDDITTE HESTELUND: CONSUMED FUTURE SPEWED UP AS PRESENT

07. apr 27. maj 2018

I sin praksis er Lea Guldditte Hestelund optaget af, hvordan vi opfatter og tillægger kroppen betydning i samtidens vestlige samfund. På denne solopræsentation sætter hun fokus på grænserne mellem menneskelige og ikke-menneskelige kroppe i en totalinstallation, der danner rammen om et gådefuldt science fiction scenarie, hvor forskellige objekter og skulpturer adresserer og agerer kroppe.

 

 

Læs mere

CHRISTOFFER BIRKKJÆR & DUARTE FILIPE: EVEN

07. apr 27. maj 2018

Over en længere periode har den portugisiske billedkunstner Duarte Filipe og den danske digitalkunstner Christoffer Birkkjær udforsket potentialerne i krydsfeltet mellem klassisk tegneteknik og computervisualisering. Med afsæt i dette samarbejde præsenterer de en ny installation, der inviterer publikum på en rejse ind i tegningens univers.

Læs mere