English

KOMMENDE UDSTILLINGER

CONSUMED FUTURE SPEWED UP AS PRESENT

07. apr 27. maj 2018

I sin praksis er Lea Guldditte Hestelund optaget af, hvordan vi opfatter og tillægger kroppen betydning i samtidens vestlige samfund. På denne solopræsentation sætter hun fokus på grænserne mellem menneskelige og ikke-menneskelige kroppe i en totalinstallation, der danner rammen om et gådefuldt science fiction scenarie, hvor forskellige objekter og skulpturer adresserer og agerer kroppe.

 

 

Læs mere

EVEN

07. apr 27. maj 2018

Over en længere periode har den portugisiske billedkunstner Duarte Filipe og den danske digitalkunstner Christoffer Birkkjær udforsket potentialerne i krydsfeltet mellem klassisk tegneteknik og computervisualisering. Med afsæt i dette samarbejde præsenterer de en ny installation, der inviterer publikum på en rejse ind i tegningens univers.

Læs mere

SLOWER AND CHEAPER

16. jun 05. aug 2018

På denne soloudstilling sætter Hannah Anbert det moderne arbejdsliv under kritisk lup. For i hvilket omfang giver produktionskulturens mantra om hastighed, præstation og profit mening i en tid, hvor jordens ressourcer er knappe, og stress er blevet en folkesygdom? I en serie nye skulpturelle installationer udforsker hun samtidens accelerationsdoktrin og vender op og ned på vores sædvanlige skelnen mellem produktive og rekreative aktiviteter.

Læs mere

POPULUS

16. jun 05. aug 2018

Hvordan vi formes og agerer som individer i et samfund er et gennemgående motiv i Jan S. Hansens kunstneriske arbejde. På denne soloudstilling forfølger han dette spor i en række nye værker, der tilsammen udgør et syntetisk miljø fuld af surreelle opstillinger, gøremål og situationer.

Læs mere