English

Aktuelle udstillinger

HERMIT

26. jan 17. mar 2019

En længsel efter naturen og det enkle, autentiske liv har de seneste år fået en genopblomstring i store dele af Vesten. Men hvad sker der egentligt, når man vælger at trække stikket fra samfundet? Den udfordring har kunstneren Anna Bak stillet sig selv, og på sin første store soloudstilling præsenterer hun resultatet af dette eksperiment, der har udmøntet sig i en række nye værker, som udforsker isolationens indflydelse på psyken og den kunstneriske produktion.

Læs mere

THIS LITTLE PIGGY LOST ITS LIFE / THIS LITTLE PIGGY LOST ITS MIND / THIS LITTLE PIGGY LOST ITS FAITH / THIS LITTLE PIGGY WENT UNSCATHED

26. jan 17. mar 2019

Der hviler på én gang en mystik og klarhed over Ulrik Heltofts værker, hvor virkelighed og drøm, illusion og dokumentation smelter sammen. Med afsæt i litterære, kunsthistoriske og videnskabelige referencer afsøger han på konceptuel vis de kamerabaserede mediers tekniske såvel som æstetiske potentiale. Ved siden af video og film har fotografiet spillet en central rolle i Heltofts arbejde, og på denne soloudstilling vender han blikket mod sin fotografiske praksis og metode ved at spørge ind til, hvad et fotografi – og i videre forstand et billede – er?

Læs mere