English

OM OVERGADEN

OVERGADEN har i over tre årtier været en af de førende institutioner for samtidskunst i Danmark med et udstillingsprogram, som fokuserer på den danske og internationale samtidskunsts nye og eksperimenterende stemmer.

OVERGADEN præsenterer årligt mellem otte og ti udstillinger samt en lang række kunstnersamtaler, performances, filmvisninger og debatter. En væsentlig del af OVERGADENs udstillingsprogram er baseret på husets traditionsrige Open Call, der udmunder i store soloudstillinger med nyproducerede projekter på højeste kunstfaglige niveau – ofte på tværs af medier og generationer.

OVERGADEN blev etableret i 1986 og ligger i hjertet af København i et tidligere trykkeri, hvor OVERGADEN har to etager vendt ud mod kanalen i det historiske, smukke Christianshavn.

OVERGADEN er en selvejende institution med en bestyrelse bestående af Mikkel Bogh (bestyrelsesleder), direktør, Statens Museum for Kunst, Ruth Campau, billedkunstner, Mette Winckelmann, billedkunstner, Ebbe Stub Wittrup, billedkunstner, Matias Møl Dalsgaard, CEO, GoMore, Helle Brøns, museumsinspektør, Sorø Kunstmuseum, og Jens Lund Mosbek, advokat, Kromann Reumert.

 

Overgaden er støttet af:

logoer_web-01

Læs mere