English

VIL DU UDSTILLE PÅ OVERGADEN?

Vi inviterer igen professionelle billedkunstnere og kuratorer til at ansøge om en udstillingsperiode på mellem 6-8 uger på Overgaden. Næste ansøgningsfrist er 1. marts 2019 for udstillingsperioder i forår/sommer 2020.

Hvad tilbyder Overgaden?

For de kunstnere og kuratorer, der er udvalgt til at udstille, stiller Overgaden en række faciliteter og muligheder til rådighed, der alle har til formål at understøtte udstilleren i at realisere projektet som ønsket samt at sikre udstiller og udstillers praksis synlighed i ind- og udland.

Alle udstillere bliver desuden tilbudt kuratorisk og netværksmæssig sparring med Overgadens kunstfaglige personale om realisering af udstillingen på Overgaden samt eventuelle videre udstillingsplaner.

Overgaden arbejder seriøst med differentieret formidling og prioriterer at engagere og interessere forskellige grupper. I tråd hermed udvikler Overgaden formidlingstiltag og arrangementer til forskellige publikumsgrupper i samarbejde med udstilleren. Overgaden varetager desuden presse- og annonceringsarbejde for alle udstillinger og initiativer i ind- og udland.

Link til ansøgningsvejledning: Ansøgningsvejledning

 

Bemærk venligst:

Overgaden realiserer kun udstillinger, der ikke har været vist andetsteds og vi prioriterer solo-udstillinger. Vi forbeholder os desuden retten til at afvise ansøgninger, der ikke følger anvisningerne i ansøgningsvejledningen.

Læs mere