English

OVERGADENS AKTIVITETER PÅ TEATRET SORT/HVID

Endelig kan vi løfte sløret for vores kommende aktiviteter på teatret Sort/Hvid, hvor vi har til huse, mens kunsthallen på Christianshavn er under renovering. I samarbejde med teatret Sort/Hvid, har vi skabt performance-programmet VISUMUSICATRE (The Visual Music Theatre) og et udendørs filmprogram.

Overgadens vision om at fokusere på det kunstneriske vækstlag og den eksperimenterende kunstscene i vores udstillinger går godt i spænd med Sort/Hvids vision om at undersøge aktuelle samfundsmæssige og politiske emner på tværs af genre og form, og derfor vil vores program bære præg af disse to visioner om det unge, det undersøgende og det eksperimenterende.

VISUMUSICATRE (The Visual Music Theatre)
Programmet VISUMUSICATRE (The Visual Music Theatre) er et performanceprogram over tre weekender med tre aktuelle undertemaer, som arbejder ud fra konceptet om det genre-hybride, og præsenterer en række eksperimenterende kunstnere, der ikke kun identificerer sig indenfor én kunstform, men arbejder i et felt mellem billedkunst, musik/lydkunst, spoken word og teater.

VISUMUSICATRE løber over fredage og lørdage i weekenderne den 29. og 30. maj, 12. og 13. juni samt 26. og 27. juni og præsenterer blandt andet navne som Hannah Toticki Anbert & Stine Gyldenkerne, Peter Voss-Knude, Niels Lyhne Løkkegaard, Vinyl Terror & Horror, Gry Bagøien, Samina Bazai / Danica Curcic / Stine Grøn, Jacob Kirkegaard (m.fl)

DEN ANALOGE FILM I FOKUS
Overgaden er i fuld gang med at planlægge og programsætte en række filmvisninger med udgangspunkt i analogt optagede og præsenterede film, nærmere bestemt 35mm og 70mm. Programmet har til formål at sætte fokus på det analoge filmmedies rolle i den digitale tidsalder, dets tilbagekomst hos filmfolk og kunstnere samt mediets kvaliteter og praktiske udfordringer. Visningerne vil foregå udendørs og vil blive afholdt over en uge i sommeren 2020.

Følg med på Overgadens sociale medier og hjemmeside, hvor vi løbende vil holde jer opdateret med hvordan vores programmer påvirkes af corona-situationen samt offentliggørelsen af nye kunstner-acts.

Alle arrangementer finder sted på teatret Sort/Hvid, Staldgade 38, 1699, Kbh V. Alle er velkomne og vi håber at se dig.

Læs mere