OVERGADEN MODTAGER 5,1 MIO. KR. AF AAGE OG JOHANNE LOUIS-HANSENS FOND

Aage og Johanne Louis-Hansens Fond har tildelt Overgaden – Institut for Samtidskunst 5,1 mio. kr. til støtte for renovering af udstillings- og publikumsfaciliteter. Tildelingen gør det muligt for Overgaden at give udstillingsstedets udseende og faciliteter et tiltrængt løft, så Overgaden også i fremtiden kan være det naturlige hjemsted for den eksperimenterende samtidskunst.

Overgadens leder, Merete Jankowski, udtaler, ”I 32 år har Overgadens ikoniske rum været centrum for et væld af kunstneriske aktiviteter, hvilket har medført et hårdt slid på den fredede bygning. Med den generøse donation fra Aage og Johanne Louis-Hansens Fond får vi nu mulighed for for første gang at kunne give Overgaden en tiltrængt renovering og modernisering, så vi også i fremtiden kan tilbyde gode rammer for kunsten, kunstnerne og publikum.”

Overgaden vil være lukket for renovering fra august-december 2019, men Overgadens medarbejdere vil under lukkeperioden fortsætte udstillingsaktiviterne fra en midlertidig adresse og i det offentlige rum.

Renoveringen af Overgaden forestås af Christoffer Harlang Architects.

Læs mere