English

OVERGADEN GENÅBER 21. APRIL

 

Vi glæder os meget til endelig at kunne byde besøgende velkommen på Overgaden fra den 21. april. Kim Richard Adler Mejdahls udstilling Liljegrotten og Iselin Forslund Toubros udstilling Et ridt mod det tomme forlænges til og med d. 16. maj, 2021.

Læs her – mens vi tæller ned til genåbning – Kunsten.nu’s seneste anmeldelse af begge udstillinger:

Kunsten.nu anmeldelse: Kultisk trommesang og hardcore idealisme

 

NB: Covid-19 retningslinjer for besøg på Overgaden
Som følge af regeringens retningslinjer for genåbning af kunsthaller og museer skal alle gæster fra og med 15 år dokumentere enten:

  1. En højst 72 timer gammel negativ COVID-19-test (enten en antigentest dvs. hurtigtest eller PCR-test). Dokumentationen skal indeholde navn, testtidspunkt samt testresultat.
  2. Et færdiggjort vaccinationsforløb mod covid-19 (minimum 14 dage siden sidste stik).
  3. En tidligere smitte med covid-19 gennem en positiv covid-19-test , som er min. 2 uger og maks. 12 uger gammel.

Besøgende fra og med 15 år skal sammen med dokumentationen fremvise ID (kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt ID). Vi vil opfordre alle til at have ID og testresultat eller vaccinebevis klar, enten printet ud eller på mobil (fx. skærmbilleder, ved log-on på sundhed.dk eller på minsundhed-appen) ved ankomst på Overgaden.

*Personer, der af medicinske årsager eller som følge af en fysisk/psykisk funktionsnedsættelse, ikke bør få foretaget en covid-19-test, er fritaget fra kravet om at vise coronapas.

Læs mere