English

AFLYSNING AF AKTIVITETER PÅ SORT/HVID OG NYT PERFORMANCE-PROGRAM

Vi havde glædet os sådan til at præsentere vores kommende performance-programmer DIALOGUES OG VISUMUSICATRE på teaterscenen på Sort/Hvid, mens vores kunsthal på Christianshavn bliver renoveret i forår/sommer 2020…

Desværre må vi aflyse begge programmer samt vores udendørs filmprogram, som skulle finde sted i juli. Det sker på baggrund af manglende specifikation af regeringens udmeldinger om forsamlingsforbud, og fordi vi uanset dette finder det vanskeligt at samle et publikum indendørs på den måde, som vi mener, at afviklingen af et vellykket performance-program vil kræve. Vi synes ikke, at det ville være forsvarligt – hverken overfor kunstnerne eller publikum. For os kan alternative digitale formater aldrig erstatte eller skabe den oplevelse af nærvær, overraskelse, god lydkvalitet eller det rette visuelle udtryk, som kunstnernes arbejde fortjener.

I STEDET samler vi begge performance-programmer til en samlet festival i foråret 2021, når vi er tilbage i Overgadens nyrenoverede rammer. Vi håber samtidig på at kunne gennemføre filmfestivalen med eksterne samarbejdspartnere på et senere tidspunkt.

Vi glæder os over den fleksibilitet, som vores kunstnere har udvist i denne usædvanlige situation og for, at det alligevel bliver muligt at vise de mange forskelligartede kunstnersamarbejder på tværs mellem billedkunst, musik/lydkunst og teater!

Datoer og yderligere information følger..

Pas på hinanden!

Læs mere