English

VÅBENHVILE LIVE – II

torsdag d. 18/06 kl. 18:00 20:00

Denne festlige (valg)aften byder på oplæsning fra Brevkassen v. Tomas Lagermand Lundme, Molly Haslund vil på specialbygget ukulele stå for opførelse af helt ny sang med band, efterfulgt af fælles korsang, fra 1970-er sangbogen Kvinder synger under ledelse af korleder Marie Eline Hansen og sidst men ikke mindst afsluttes aftenen med en spontan intimkoncert med Jomi Massage.

 

 

PERFORMANCE // Brevkassen
Tomas Lagermand Lundme læser to spørgsmål og et svar fra Brevkassen.

PERFORMANCE // Kvinder synger
Molly Haslund folder sit værkbidrag fra udstillingen ud i sit Kabinet gennem opførelsen af en enkelt helt ny sang skrevet til en af Tomas Lagermand Lundmes brevkasse-tekster. Sangen spilles af et til lejligheden sammensat band bestående af Marie Eline Hansen, Steffen Galster og Sigrid Duveke Muraour. Molly Haslund spiller på en specialbygget ukulele, som er en del af udstillingen – skeer og karsekostumer vil desuden være i brug.

Herefter er der korsang, hvor to sange fra 1970-er sangbogen Kvinder synger af S. Østre’ læres og synges under ledelse af musiker og korleder Marie Eline Hansen og kor-assistent Molly Haslund. Alle uanset køn er meget velkomne til at være en del af koret, og det kræver absolut ingen forberedelse.

KONCERT // Jomi Massage
Denne aften afsluttes med en alternativ intimkoncert med en af dansk rocks støjpionere Jomi Massage.

Læs mere