English

PERFORMANCE // OPLÆSNING, LYD, BILLEDER OG ORATORIUM

tirsdag d. 14/10 kl. 17:00 19:00

Andet arrangement, som afholdes i forbindelse med The Psychozoic Era, lægger et performativ snit på det antropocæne og byder bl.a. på tværmediale eksperimenter samt en syngende refleksion over finanskrisen.

Program:

Kl. 19-20
Arktisk kommando – en tværmedial nedsmeltning i ord, krop og billede
Digteren Theis Ørntoft læser op af en ny tekst, akkompagneret af dyreblivelser og interplanetariske udfald ved skuespiller Morten Burian og billedkunstner Ferdinand Ahm Krag samt lyd af Kasper Vang.

Kl. 20-21
HVA’ NU? – et FinanskriseOratorie om dagen derpå

Vi gennemlever ikke bare én, men mange kriser: finanskrise, klimakrise, gældskrise, demokratikrise. Er vi på vej ud af finanskrisen og kan lægge det hele bag os? Er vi blevet klogere? Hvad har vi lært? Åbner krisen for nye muligheder? Og har vi egentlig lært nok om, hvad der gik forud for krisen? Desuden er det et faktum, at menneskeheden er blevet en planetforandrende kraft. Men er vi overhovedet i stand til at forvalte ansvaret som “en planetforandrende kraft”? Disse spørgsmål og mange andre er blandt motivationerne for, at Elverhøjkoret kaster sig ud i at synge og performe om Finanskrisen og menneskers ageren i økonomi, finansmarkederne, værdi og moral.

Idé: Kristian Husted og Julie Smed Jensen
Dramatiker: Kristian Husted
Komponist: Peter Bruun
Billedkunst: Ferdinand Ahm Krag
Oratorieform og iscenesættelse: Julie Smed Jensen

Læs mere