English

SYSTEMETS AFTENSKOLE: KÆRLIGHEDENS AKTIVISTISKE POTENTIALE

torsdag d. 19/11 kl. 17:00 19:00

Overgaden danner igen ramme for Systemets modstandsskole, der denne gang indbyder til kritisk diskussion om kærlighedens aktivistiske potentiale.

Kærligheden rummer kræfter, som ingen er herre over, men er det overhovedet muligt at omdirigere og bruge disse kræfter i en politisk sammenhæng? Denne gang vil vi begive os ud på kærlighedens mudrede vande i en undersøgelse af det spændingsfelt, hvor lyst og moral mødes: i kærligheden og politikken. Det vil ske ved oplæg, som beskæftiger sig med det noget oversete emne i en filosofisk og teoretisk sammenhæng, og som bevæger sig ind på det kønspolitiske område, hvor sammenstød imellem disse er uundgåelige.

Blandt oplægsholderne er kandidatstuderende Malte Tellerup, som vil kaste et kritisk blik på den franske filosof Alain Badious bog, Lovprisning af kærligheden, og kunstner og formidler Madeleine Kate McGowan fra projektet Other Story – et kortfilms projekt, der i den første serie formidler historier og personlige fortællinger fra syriske immigranter ved deres ankomst til det græske øhav. Herudover vil kunstnerne Mira Winding og Nana Dahlin præsentere et værk, lavet specifikt til aftenens arrangement.

Arrangementet vil også åbne op for diskussion mellem de fremmødte.

Arrangementet er organiseret af Anna og Esben Weile Kjær.

Der er begrænsede pladser, tilmelding er derfor nødvendig på info@infinitescroll.dk

Læs mere