English

THE PUBLICATION

tirsdag d. 21/11 kl. 13:00 søndag d. 26/11 kl. 23:59

 

Under Overgaden PROJEKT indleder Overgaden et midlertidigt samarbejde med Dansehallerne. I første omgang vil det omrejsende immaterielle kunstgalleri Galerie indtage Overgaden i en uge med happenings, performances, talks og samtaler. The Publication er en beholder og et mødepunkt for forskellige former for kunstnerisk indhold. De seks dages program på Overgaden tager form af en immateriel udgivelse, hvor kunstnere og publikum er forfattere, Galerie er redaktør, Dansehallerne er forlaget, og Overgaden er trykkeriet. Alle delene vil på forskellig vis adressere den immaterielle kunsts aktuelle tilstand.

Deltagende kunstnere, kuratorer og forskere:
Mårten Spångberg, Cecilie Ullerup Smidt, Anne Juren, Frida Sandström, Hana Lee Erdman, Eva Rowson, Krööt Juurak, Alex Bailey, Pontus Petterson, Vanessa Desclaux, Jan Ritsema m.fl.

The Publication er produceret af Dansehallerne.

Galerie er chefredaktør på The Publication, men enhver som helst kan smugle indhold ind.

www.galerie.international/thepublication vil indholdsfortegnelsen og programmet løbende blive opdateret.

Om Galerie (2014, int)
Galerie er et immaterielt galleri for immaterielle kunstværker. Galeries mission er at promovere immaterielt objektskab. Galerie er på en gang en kommerciel forretning, en forestilling og et forskningsprojekt, og har været involveret i en bred vifte af aktiviteter siden dets lancering i 2014.

Læs mere