English

KULTURNATTEN // SELVHENTER-KONCERT & VISUEL GASTRONOMI

fredag d. 14/10 kl. 18:30 22:00

Under Kulturnatten 2016 inviterer Overgaden indenfor til en musikalsk, visuel og smagfuld oplevelse i Mette Winckelmanns aktuelle udstilling ‘Come Undone’.

Udstyret med trombone, violin, saxofon og trommer vil det eksperimentelle kvinde-band Selvhenter med deres jazzede, punkede og kompromisløse toner gå i dialog med rummet og udstillingen, mens Smag & Rum sørger for en smuk og overraskende spiseoplevelse, der tager afsæt i Winckelmanns værker.

PROGRAM

Fra kl. 18:30: Løbende servering af Smag & Rum
Kl. 20: Koncert med Selvhenter

YDERLIGERE INFO

SELVHENTER
Kvinde-bandet Selvhenter repræsenterer sin helt egen lyd – en kompromisløs, grænseløs energisk lyd, der blander det eksperimentelle, det sofistikerede og det aggressive fra rock, fri jazz, punk, noise og metal – alt sammen udført med passion og humor. Selvhenter er del af musikkollektivet og pladeselskabet Eget Værelse.

Lyt til Selvhenter her.
Læs mere om Selvhenter her.

SMAG & RUM
Smag & Rum ved Johanne Brønnum arbejder scenografisk, kreativt og visuelt med udtryk og anretning, der sætter modtageren i bevægelse. Læs mere om Smag & rum her.

COME UNDONE
Læs mere om Mette Winckelmanns udstilling her.

VIGTIGT!

KULTURPAS
Husk at købe et Kulturpas, der giver adgang til alle Kulturnattens arrangementer.
Kulturpasset koster 90 kr. kan købes hos 7-Eleven i hele Hovedstadsområdet, samt på biblioteker og museer i København og på Frederiksberg. Salget starter d. 3. Oktober 2016. Find dit nærmeste salgssted her.

Læs mere