English

KULTURNATTEN 2015 PÅ OVERGADEN // SMAGSEVENTYR OG ELEKTRONISK LYD

fredag d. 09/10 kl. 18:00 22:00

I anledning Kulturnatten inviterer Overgaden dig med til en aften i selskab med Smag & Rum ved Johanne Brønnum, som arbejder scenografisk, kreativt og visuelt med gastronomi, der sætter modtageren i bevægelse. Derudover præsenterer Overgaden tre elektroniske koncerter med Internazionale, Assembler og Anden Enhed.

På Kulturnatten 2015 på Overgaden vil man kunne deltage i Smag & Rums iscenesatte smagsoplevelser, der sammen med det elektroniske musikprogram med garanti vil stimulere dine sanser. Fra kl. 18.30 serverer Smag & Rum sine opfindsomme kulinariske kreationer, der tager afsæt i vores aktuelle udstilling TRUST. Yderligere information om Smag & Rum kan findes her

Musikprogram:

18.15: Internazionale

Mikkel Valentin Dunkerley står bag navnet Internazionale, som er udgivet på Posh Isolation og eget label Janushoved. Internazionale er elektronisk musik med et atmosfærisk og nostalgisk udtryk, der stilmæssigt låner fra både industrial- og synthtraditionen.

Lyt mere her

19.30: Assembler

Claus Haxholm er manden bag Assembler, som i et mix af synthesizer og drum pad laver elektronisk musik, der vækker minder om 80’erne og 90’ernes technoscene fra Detroit.

Lyt mere her

21.00: Anden Enhed

Anden Enhed er et nyt projekt bestående af Michael Mørkholt (Solhorn, Æmæx, Emnet) og Andreas Pallisgaard (Pinkunoizu). Duoen spiller analog synthesizer musik, der skabes ud fra systemiske improvisationer og koncentrerer sig om cykliske former og organiske forskydninger.

Under Kulturnatten kan man desuden se vores aktuelle udstilling TRUST.

Bemærk:

Husk at købe et Kulturpas! Et Kulturpas koster 90 kroner og kan købes hos alle 7-Eleven i Hovedstadsregionen samt biblioteker i København og på Frederiksberg. Det giver adgang til alle Kulturnattens arrangementer. Mere information om kulturnatten kan findes her

 

Læs mere