English

GÅTUR // GÅAFSTAND MED PIA RÖNICKE & OLUF RYDING

tirsdag d. 20/06 kl. 15:00 17:00

I forlængelse af Pia Rönickes udstilling ‘The Cloud Document’ vil gruppen Gåafstand tage deltagere med på en gåtur gennem Priorparken til Statens Naturhistoriske Museums herbarium. Botaniker og samlingsmedarbejder Olof Ryding viser rundt i samlingen og fortæller om, hvad et herbarium er, og hvilken funktion det har. Særlige planteark bringes ud af arkivskabene, så deltagere kan se dem på nært hold. På vejen tilbage vil der blive mulighed for også at se nærmere på Priorparken, et nu historisk funktionelt industribyggeri, der blev opført i 1950’erne i for-støbte betonelementer.

Mødested: Brøndbyøster S-togstation på perronen (S-tog B, afgang fra KBH H kl. 14.50). Turen arrangeres af gruppen Gåafstand. Læs mere om Gåafstand: http://gaaafstand.blogspot.dk/

Turen er arrangeret af Gåafstand, der skriver om sig selv:
Gåafstand er en aktivitet for folk, der har interesse i at gå, og i byens infrastrukturer og byplanlægning. Vi kortlægger, som vi går derud af. København er hele tiden i forandring, og vi vil gerne fange lidt af den proces. Hvad sker der i en by over tid, hvilke forskydninger kan man opleve over tid. Er der steder, der står stille, mens alt uden om forandres, og hvordan skaber det en ny gang i byen. Hvordan skaber stierne i byen, et nyt og andet syn på hvad den er, og hvordan kan vi være med til at skabe byen ved at bevæge os igennem den på nye måder? Alle som deltager bidrager med ideer til, hvor vi bevæger os hen og på hvilken måde. Planlægning af gåturene sker fra gang til gang.

Turen foregår på dansk.

Læs mere