English

ART WEEK CPH ’19: POSH ISOLATION PÅ OVERGADEN

torsdag d. 23/05 kl. 17:00 lørdag d. 25/05 kl. 16:00
ART WEEK ’19 PÅ OVERGADEN:
 
I anledning af Art Week er vi stolte af at præsentere en totalinstallation med pladeselskabet og kunstnergruppen Posh Isolation. Installationen på Overgaden vil tage form af et wellness- og livsstilscenter, som ifølge Posh Isolation er tænkt som et kærligt og kritisk tidsbillede af et samfund, der står over for naturkatastrofer, angst og stress, men som til stadighed danner mening gennem forbrug og fællesskaber.
ART WEEK PÅ OVERGADEN:
 
I anledning af Art Week er vi stolte af, at præsentere en totalinstallation med pladeselskabet og kunstnergruppen Posh Isolation:
 
Siden 2009 har Posh Isolation markeret sig som et af de førende selskaber indenfor den eksperimenterende musik, lydkunst og design i Skandinavien. Med installationen inviterer selskabet, grundlagt af Loke Rahbek og Christian Stadsgaard, til et brag af en 10-års-fødselsdagsfest på Overgaden, der i tre dage vil huse deres nye totalinstallation Port Out Starboard Home ligesom udstillingen vil brede sig videre ud i byen i form af koncerter, happenings og performances.
 
Installationen på Overgaden vil tage form af et wellness- og livsstilscenter, som ifølge Posh Isolation er tænkt som et kærligt og kritisk tidsbillede af et samfund, der står over for naturkatastrofer, angst og stress, men som til stadighed danner mening gennem forbrug og fællesskaber.
 
Program:
23. maj kl. 17-21.30: Åbning af installationen Port Out, Starboard Home med performance af KYO med Jeuru live.

24 maj kl. 13-16: Yogatimer og eftermiddagskoncerter med Fie Lindholm, Asger Nielsen, Internazionale

24. maj kl. 19-24: Salon-event med performances af Soho Rezanejad & Frederik Valentin, CTM, Scandinavian Star, Lulu Kaalund og Eva Hurtigkarl

25. maj kl. 13-17: Yogatimer og eftermiddagskoncerter med Fie Lindholm, Vanity Productions og Kamil Dossar.

Læs mere